News.ua


Закрий рот: Джошуа втратив самовладання на прес-конференції з Повєткіним

Июль 18
18:52 2018

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBA, IBF, IBO і WBO Ентоні Джошуа (21-0, 20 KO) і обов'язковий претендент росіянин Олександр Повєткін (34-1, 24 KO) провели першу прес-конференцію напередодні їхнього бою, який відбудеться 22 вересня на стадіоні Уемблі в Лондоні.

Під час зустрічі трапився неприємний інцидент. До сцени з боксерами прорвався американець Джаррелл Міллер (21-0-1, 18 КО) і почав викрикувати образи на адресу Джошуа. Британець різко відповів тому.

"Хто ти взагалі такий, що вривається сюди? Закрий свій рот і вали зі сцени, маленький ублюдок. Я надаю тобі ляпасів. Прояви повагу", — сказав йому Джошуа.

Нагадаємо, Ентоні Джошуа і Олександр Повєткін зареєструвалися в програмі від WADA. Таким чином, боксери підтвердили свою згоду на раптове допінг-тестування перед боєм. На допінг-тестуванні наполіг промоутер Джошуа Едді Хірн.

Побоювання промоутера перед боєм Джошуа – Повєткін

Промоутер Джошуа Едді Хірн вважає, що для Джошуа небезпечно погоджуватися на бій з Олександром Повєткіним перед Деонтеєм Уайлдером.

"Це дуже небезпечно, дуже ризиковано погоджуватися на бій з Повєткіним напередодні бою з Деонтеєм Уайлдером. Але такий вже Джошуа. Він не париться. Його цікавлять тільки найнебезпечніші, найбільші виклики.

Чисто технічно можна сказати, що контракт на бій з Повєткіним вже готовий. А з Уайлдером ні. Якщо наступним буде Повєткін, то контракт на бій з Уайлдером ми підпишемо до поєдинку з росіянином. Повторюся, Уайлдер знає, що йому доведеться битися з Джошуа в Британії. Уайлдер готовий до цього. Але є ще парочка деталей. Саме над цим ми зараз і працюємо з його командою", — заявив промоутер.

Джошуа розповів, чому зараз не хоче проводити бій проти Повєткіна

Ентоні Джошуа заявив, що зараз не зацікавлений в бою з обов'язковим претендентом на титул за версією Всесвітньої боксерської асоціації росіянином Олександром Повєткіним.

Боксер хоче зустрітися в рингу з володарем титулу WBС в дивізіоні Деонтеєм Уайлдером (40-0, 39 КО).

"Я хочу провести бій з Уайлдером, хочу зробити це тут і зараз. У нас є варіанти по обов'язковим претендентам. Наприклад, бій з Олександром Повєткіним. Але, чесно кажучи, зараз я не зацікавлений в такому поєдинку. Тільки не зараз, коли є можливість битися з Уайлдером. Наш з ним бій повинен відбутися до кінця 2018 року", — передає слова Джошуа BoxingScene.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, бій Джошуа — Уайлдер відкладається.

Фото – Getty Images

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Агенство NASA підтвердило падіння у березні уламка з МКС на дім американця

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua