News.ua


Заборона на в’їзд в Україну російського боксера викликала істерику в країні-агресорі

Июнь 15
14:57 2017

Глава комітету Держдуми РФ з фізкультури і спорту Михайло Дегтярьов закликав не проводити в Україні міжнародних змагань. Так представник країни-агресора відреагував на недопуск в Україну боксера Георгія Кушіташвілі на чемпіонат Європи.

Дегтярьов відзначив, що Україна не забезпечила безпеку спортсмена.

"Хочемо висловити підтримку нашому боксеру Георгію Кушіташвілі, якого Україна не пустила на чемпіонат Європи до Харкова. Всі світові федерації ми закликаємо до того, щоб закінчувати з міжнародними змаганнями на території України. Міжнародні змагання на те й міжнародні, що країна, яка приймає їх, повинна на себе взяти зобов'язання забезпечити безпеку всім спортсменам всіх країн, в тому числі і громадянам Росії", – цитує депутата Р-Спорт.

Нагадаємо, напередодні російського боксера Георгія Кушіташвілі і його команду не пустили на Чемпіонат Європи до Харкова. Встановлено, що всі вони (9 осіб) порушували законодавство України, і отримали заборону на в'їзд в Україну на 3 роки. Таке рішення прийнято у зв'язку з незаконним відвідуванням зазначеними особами анексованого Криму.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Кличко стане першим українцем в Міжнародному залі боксерської слави.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Влада Грузії заявляє, що готова переглянути закон про «іноагентів» після вступу в ЄС

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua