News.ua


Ємельяненко не думає про завершення кар’єри

Июнь 28
10:38 2017

Російський боєць змішаних єдиноборств Федір Ємельяненко (36-5), який програв бій проти американця Метта Мітріона (12-5), заявив про те, що навіть не думає про завершення кар'єри, і хоче взяти реванш у Мітріона.

"Я боєць. І в спорті, і в житті. Це у мене в крові, в душі. Я не можу жити без змішаних єдиноборств. Неможливо вигравати весь час, хоча це було б непогано (сміється). Перемоги чергуються з поразками. В цей раз мені не пощастило, але я ще обов'язково покажу себе, не треба списувати з рахунків Федора Емельяненко.

Про завершення кар'єри навіть не думаю. По-перше, я відчуваю в собі сили і бажання продовжувати виступати на високому рівні, а по-друге, у мене є контракт з організацією Bellator, який потрібно виконувати. За угодою я повинен провести в цьому промоції ще як мінімум два поєдинки, що і зроблю з величезним задоволенням", — розповів Ємельяненко.

Нагадаємо, Метт Мітріон нокаутував Федора Емельяненко в першому раунді. Бій Ємельяненко — Мітріон пройшов 24 червня на турнірі Bellator 180 на знаменитій арені Madison Square Garden в Нью-Йорку (США).

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Ємельяненко хоче реванш з Мітріоном.

Фото – MMA Fighting

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Появятся ли ТЦК за границей: ответ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua