News.ua


Ярмоленко: Ввімкнули бойові якості і билися за країну

Июнь 12
08:14 2017

Вінгер збірної України Андрій Ярмоленко прокоментував непросту перемогу національної команди в виїздом матчі з Фінляндією (2:1).

"Ми домоглися важкої перемоги. Однак, як то кажуть, гра забувається, а результат залишається. Перший тайм ми провели жахливо, грали незрозуміло в що. Другий вже був трохи кращим. Ми розуміли, що якщо не зможемо перемогти в цьому матчі, то боротися за вихід на ЧС-2018 буде вже безглуздо. Включили бойові якості і билися за країну і за результат. Я думаю вболівальники не повинні дорікнути нас за самовіддачу.

Артем Бєсєдін — молодець, що тут говорити. Для форварда дуже важливо забивати голи, а він вийшов і відзначився переможним м'ячем. Думаю, що йому можна тільки поаплодувати.

З приводу інших результатів в групі… Не вважаю, що нам потрібно дивитися на результати суперників, ми повинні дивитися тільки на себе і свою гру. Тому що, якщо ми будемо вигравати, то без різниці хто там як зіграє", — сказав Ярмоленко.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що головний тренер збірної України Андрій Шевченко зупинив бійку фанатів після матчу з Фінляндією.

Фото: ФФУ

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В новій версії операційної системи Windows 11 зʼявляться корисні функції: які саме

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua