News.ua


Хоче реванш: Пакьяо кинув виклик Мейвезеру

Июль 16
22:52 2018

39-річний екс-чемпіон світу у восьми вагових категоріях філіппінець Менні Пакьяо (60-7-2, 39 КО) заявив про готовність провести реванш проти американця Флойда Мейвезера, якщо він вирішить відновити професійну боксерську кар'єру.

"Якщо Флойд надумає відновити кар'єру в боксі, то я готовий до другого бою з Мейвезером. Тепер у мене є чемпіонський пояс, так що все залежить тільки від бажання суперника", — передає слова Пакьяо Boxingscene.

Ювілейна перемога

Менні Пакьяо (60-7-2, 39 КО) нокаутував аргентинського боксера Лукаса Матіссе (39-5, 36 КО) і завоював чемпіонський пояс в напівсередній вазі за версією WBA. Пакьяо в сьомому раунді в третій раз за поєдинок відправив суперника в нокдаун.

Бій відбувся 15 липня в Куала-Лумпурі (Малайзія). Відзначимо, що це 60-я перемога в кар'єрі Пакьяо.

"Я був здивований, що нокаутував його так рано. Я відправив Матіссе в нокдаун у третьому, п'ятому та сьомому раундах. Давно мені не вдавалося таке.

Ми відмінно попрацювали під час тренувань, нікуди не поспішали, не було тиску. Ми контролювали хід підготовки, все було відмінно. Я вже не такий молодий, робота тренерського штабу дуже важлива. Дякую моєму тренеру і всім членам команди", — сказав Пакьяо після бою.

Ломаченко назвав умову бою з Пакьяо

Чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) заявив, що готовий провести поєдинок з легендарним Менні Пакьяо.

"Бій з Пакьяо залежить від вагової категорії. Зараз я просто не можу піднятися в 63,5 кг. 61,2 кг або 62,1 кг — якщо цей бій пройде в цих вагових категоріях, тоді так, це хороший для мене варіант.

Що стосується Майкі Гарсії, то я хочу битися з ним в легкій вазі. Я люблю виклики, а Майкі — це великий виклик для мене. Я думаю, це буде історичний поєдинок, але в майбутньому", — сказав Ломаченко.

Бій Ломаченко – Пакьяо

Менні Пакьяо заявив, що хоче провести бій проти Василя Ломаченка себе на батьківщині, в столиці Філіппін — Манілі.

"Це один з моїх планів — провести бій з Ломаченком. Також мій план — щоб поєдинок відбувся в Манілі. Так що або Ломаченко, або хто завгодно інший, але обов'язково в Манілі — і немає проблем. Це буде яскраво", — сказав Пакьяо.

Відзначимо, що батько і тренер Ломаченка проти бою з Пакьяо. Сам Василь Ломаченко теж не хоче проводити бій проти Пакьяо, який став легендою і який вже йде на пенсію.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Ломаченка назвали страхом будь-якого боксера.

Фото – Getty Images

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Надання Україні ATACMS свідчить про непохитність підтримки США — посол

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua