News.ua


Хей: Кличко ніколи не буде колишнім

Июль 30
08:29 2017

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Девід Хей (28-3, 26 КО) вважає, що українець Володимир Кличко в бою з Ентоні Джошуа показав свій абсолютний максимум, на який був здатний в своєму віці (41 рік), і тепер, в разі продовження кар'єри, буде тільки погіршуватися.

"Бій Кличко з Джошуа був справжньою м'ясорубкою – це був один з кращих боїв боксерів в історії боксу. Але в 41 рік, після втрати, отриманого в цьому бою, Володимир вже більше ніколи не буде колишнім Кличко. У першому бою Кличко видав все, на що був здатний в цьому віці, але й цього не вистачило для перемоги. Мені здається, Володимир упустив свій шанс (коли не зміг добити Джошуа після нокадун), і його час вже пішло.

Хоча з боку завжди легше говорити – можливо, якби він діяв більш агресивно, то сам би нарвався на нокаутуючий удар. А, може, він просто боявся витратити всю свою енергію – ми не знаємо", – сказав Хей в інтерв'ю Fight Hype.

Нагадаємо, Володимир Кличко зробив заяву щодо реваншу з Ентоні Джошуа, а також розповів, чого хоче досягти поза боксом.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Володимир Кличко постійно змінює своє рішення щодо подальшої кар'єри.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Сікорський запевнив українською мовою Кремль, що Львів — це Україна

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua