News.ua


Хавбек збірної України порівняв себе з легендарним форвардом

Июнь 12
08:45 2017

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка на післяматчевому флеш-інтерв'ю поділився першими емоціями від непростої виїзної перемоги над командою Фінляндії (2:1).

"Після сьогоднішньої гри можете називати мене просто Піппо Індзагі. Я радий був опинитися в цій позиції і принести такі важливі три очки команді.

Неважливо граю я в клубі чи ні, грати в збірній — це велика честь. Коли я приїхав в розташування національної команди, я кожен день працював, доводив і давав зрозуміти, що я помилково не грав в клубі", — сказав Коноплянка в ефірі телеканалу Футбол 1.

Нагадаємо, що саме Коноплянка відкрив рахунок в матчі з фінами, встигнувши першим на добивання після сейва голкіпера господарів. Схожими голами свого часу славився легендарний форвард Мілана і збірної Італії Філіппо Індзагі.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Коноплянка вийшов на четверте місце в списку бомбардирів збірної України.

Фото: ФФУ

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Суд розпочав обрання запобіжного заходу міністру Сольському

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua