News.ua


Харківський клуб братиме участь у чемпіонаті України з хокею

Август 03
12:55 2017

Українська хокейна ліга (УХЛ) на своєму офіційному сайті оголосила, що харківське Динамо візьме участь в чемпіонаті України сезону-2017/18.

"В офіс Української хокейної ліги надійшов підписаний договір про участь в чемпіонаті. П'ятим клубом, готовим взяти участь в першості сезону 2017/18, стало харківське Динамо", — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в підборі складу Динамо планує зробити наголос на вихованців місцевої хокейної академії, яка в сезоні 2016/17 була визнана найкращою хокейної школою України. Найближчим часом клуб оголосить тренерський склад, а навчально-тренувальний збір планується почати 3 серпня.

Таким чином, на сьогоднішній день в УХЛ прийняті 5 учасників: Білий Барс (Біла Церква), Галицькі Леви (Новояворівськ), Динамо (Харків), Донбас (Донецьк), і ХК Кременчук.

Крім того, повідомляється, що найближчим часом УХЛ очікує підписання договору з хокейним клубом з Дніпра, яке затягнулося через необхідність проходження юридичних формальностей.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що збірна України з хокею візьме участь в престижному турнірі.

Фото: УХЛ

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Невідомі атакували військову базу в Іраку — Reuters

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua