News.ua


Хацкевич прокоментував чергову перемогу Динамо

Июль 09
12:32 2017

Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич підвів підсумки чергового товариського матчу своєї команди на зборах, в якому динамівці обіграли місцеву команду Ваккер (3:0).

"Під кінець збору накопичилася втома. Так, погодні умови, звичайно, вплинули на гру, в тому плані, що було багато технічного браку, як при передачах, так і при обробці м'яча. Десь не вистачало холоднокровності, контролю м'яча. Але в плані руху все було на досить хорошому рівні.

У нас вже є в голові стартовий склад на офіційні матчі. Завтра ми вже побачимо, як проявлять себе ті хлопці, яких ми плануємо задіяти в грі за Суперкубок і перших матчах чемпіонату. На сьогоднішній день сформувалася обойма з 15-16 гравців, на яких буде основне навантаження в період з першого матчу, 15 липня, і до кінця серпня.

Гусєв? Ми бачили, що Олегу було дуже важко на початку зборів. Але він поступово додає в плані руху. Сьогодні він витримав більше ігрового часу. Потихеньку він повертається до тієї функціональній формі, яка була у нього раніше. І все одно, найголовніше — йому потрібно відчути ігровий ритм після паузи", — цитує тренера офіційний сайт Динамо.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що гравці Динамо влаштували тренерам майстер-клас з тенісу.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Росіяни вдарили ракетою С-300 по житловому комплексу в Харкові, є поранені

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua