News.ua


Всесвітня боксерська рада підтримає об’єднавчий бій Джошуа і Уайлдера

Июнь 21
17:27 2017

Президент Всесвітньої боксерської ради Маурісіо Сулейман заявив, що WBC підтримає об'єднавчий бій між володарем титулу за версією організації в суперважкій вазі Деонтеєм Уайлдером і чемпіоном світу WBA / IBF / IBO Ентоні Джошуа, якщо обидва боксери вирішать проводити такий поєдинок.

Якщо ж Джошуа отримає від Володимира Кличка згоду на бій-реванш, то уайлдер зустрінеться з переможцем можливого бою.

Про це Сулейман повідомив в коментарі ESPN, заявивши, що боксерський світ потребує великих об'єднавчих боїв. Правда, за словами президента WBC, Уайлдеру належить провести обов'язковий захист проти Бермейна Стіверна.

"Вважаю за необхідне отримати якомога більше об'єднавчих поєдинків. Зараз в професійному боксі так багато чемпіонів, що у одного з найкращих з них можуть закінчитися суперники. Організація бою між Уайлдером і Джошуа – наш обов'язок. Думаю, весь світ чекає цієї битви, і я не бачу, щоб хтось міг їх перемогти. Так, у Уайлдера є обов'язковий захист, ми вивчаємо це питання, коли думаємо про бій з Джошуа. Ми зробимо все для можливого бою. Якщо обидва бійця будуть доступні для об'єднання, ми в повній мірі підтримаємо його організацію", – заявив Сулеймен н.

Нагадаємо, WBA дозволила Джошуа перенести обов'язковий захист титулу заради реваншу з Кличком. Промоутер Джошуа заявив, що все йде до того, що реванш з Кличком відбудеться. Джошуа вже приступив до повноцінних тренувань.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Ф'юрі обізвав Джошуа штучним нігерійцем і бездомним.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Президент ПАРЄ та Стефанчук обговорили підтримку України

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua