News.ua


Відбір ЧС-2018: Франція розбила Нідерланди

Сентябрь 01
00:06 2017

Збірна Франції в себе вдома приймала збірну Нідерландів в рамках відбору до ЧС-2018. Французи у групі А ділили першу сходинку зі шведам, у обох команд було 13 очок. Нідерланди розташовувались на третій позиції з 10-ма пунктами.

Господарі відкрили рахунок вже на 14 хвилині. Олів’є Жиру знайшов у штрафній Нідерландів Антуана Грізманна, який трансформував старання партнера у забитий гол.

Французи зуміли подвоїти рахунок у другому таймі. На 73-й хвилині зірка Монако Тома Лемар розстріляв з-за меж штрафної бідолашного Яспера Сіллессена. На 88-й хвилині Лемар оформив дубль після передачі від Грізманна. А встановив остаточний рахунок на табло новоспечений футболіст ПСЖ – Кіліан Мбаппе принижує команду з країни тюльпанів – 4:0.

Франція — Нідерланди 4:0

Голи: Грізманн, 14, Лемар, 73, 88, Мбаппе, 90 + 1

Франція: Льоріс — Сідібе, Косельні, Умтіті, Курзава — Коман (Ляказетт, 80), Погба, Канте, Лемар — Грізманн (Фекір, 89), Жиру (Мбаппе, 76)

Нідерланди: Сіллессен — Фосу-Менса, де Врей, Худт, Блінд — Вейналдум, Стротман — Снайдер (Вильена, 46) — Роббен, Янссен (ван Персі, 64), Промес

Попередження: Грізманн, Ляказетт, Курзава — Стротман

Вилучення: Стротман, 61 (друга жовта картка)

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що букмекери віддають перевагу фрацузам у матчі з Нідерландами.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

на росії безпілотники розтрощили дві нафтобази – сюжет

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua