News.ua


Valve серйозно змінила систему турнірів в Dota 2

Июль 04
13:56 2017

Компанія-розробник популярної кіберспортівної дисципліни Dota 2, Valve, кардинально змінила систему мейджор-турнірів і ввела мінор-турніри.

З наступного сезону (після The International 2017) учасники чемпіонату світу будуть визначаться за підсумками мейджорів і миноров, за які будуть нараховуватися бали.

Так, Valve прийняла рішення допомагати організаторам і подвоювати призові фонди змагань. Для того, щоб турнір отримав статус "мейджора" його призовий фонд повинен становити не менше 500 000 доларів, які розробники гри потім подвоять. У мінорів система така ж, але тут призовий фонд повинен становити не менше 150 000 доларів.

Варто відзначити, що всі ці турніри повинні проходити в LAN-форматі, і в кожному зі змагань повинні брати участь команди з усіх шести регіонів (СНД, Європа, Китай, Південно-Східна Азія, Північна Америка, Південна Америка). А ось займатися розкладом змагань буде сама Valve.

Кваліфікаційні очки будуть присуджуватися в залежності від призового фонду турніру і статусу (Major або Minor). Загальна кількість очок на турнірі буде також залежати від того, наскільки близько івент розташований до The International. Бали будуть розподілятися саме гравцям, які при трансфері зберігатимуть їх. Щоб полегшити можливі зміни в складі, рейтинг команди складатимуть лише три гравці з найкращими показниками.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що загальна сума призових в Dota 2 перевищила 100 мільйонів доларів.

Фото: flickr.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Евровидение 2024 — первые фото сцены на Мальме Арене

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua