News.ua


Усик розповів, ким вважає себе після бою з Гассієвим

Июль 22
19:02 2018

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBO і WBC Олександр Усик (15-0, 11 КО) переміг володаря титулів IBF і WBA росіянина Мурата Гассієва (26-0-1, 19 KO) і таким чином завоював п'ять поясів головних боксерських організацій (WBO, WBC, IBF, WBA і пояс The Ring), та кубок легендарного Мухаммеда Алі.

Усик здобув перемогу одноголосним рішенням суддів: 120:108, 119:109, 119:109.

Усик став першим українським і четвертим в світі абсолютним чемпіоном світу, який володів чотирма чемпіонськими поясами.

На прес-конференції після фінального бою Олександра Усика і Мурата Гассіева організатор WBSS Калле Зауерланд назвав українця суперзіркою. На це Усик відповів, що він ніяка не зірка, а простий хлопець.

"Я не суперзірка, зірки — на небі. Я звичайний хлопчина, у якого, можливо, щось трохи виходить. Калле перебільшив", — сказав Усик.

Дивіться повне відео бою Усик — Гассієв:

Ставки букмекерів на бій Усик — Гассієв

Букмекерська організація GameBet приймає ставки на перемогу Усика — 2,10, тоді як котирування на тріумф Гассієва рівні 1,68.

Нічия в цьому поєдинку за правилами турніру не передбачена, проте коефіцієнт на те, що три судді виставлять однакові оцінки за підсумками бою, становить 24,00.

Відзначимо, що за два тижні ставки на перемогу Усика обрушилися з коефіцієнта 1,44 до 2,10. При цьому шанси на успіх Гассієва зараз оцінюються котируваннями 1,68 — 2,00 (в кінці червня було — 2,75).

Промоутер українського боксера Олександра Усика Егіс Клімас розповів про проблеми в організації бою свого підопічного з росіянином Муратом Гассієвим у Москві, через що поєдинок може не відбутися.

Усик заявив, що не звертає увагу на галас навколо поєдинку з росіянином Муратом Гассієвим, і не думає про політичний підтекст цього бою.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Усик переміг Гассієва і став абсолютним чемпіоном світу.

Фото – K2 Promotions

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В Офісі Президента обговорили зі швейцарською делегацією підготовку до саміту миру

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua