News.ua


Усик повернувся до України: перші кадри з аеропорту Жуляни

Июль 23
10:23 2018

Український боксер Олександр Усик у ніч на 23 липня повернувся до Києва з Москви після тріумфальної перемоги над росіянином Муратом Гассієвим, повідомляє znaj.ua.

У київському аеропорту "Жуляни" Усика зустрічали вболівальники і журналісти. В інтерв'ю боксер розповів, що найближчим часом збирається відпочити, відновитися і провести час з сім'єю.

Звитяга Усика в Москві

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBO і WBC Олександр Усик (15-0, 11 КО) переміг володаря титулів IBF і WBA росіянина Мурата Гассієва (26-1, 19 KO) і таким чином завоював п'ять поясів головних боксерських організацій (WBO, WBC, IBF, WBA і пояс The Ring), та кубок легендарного Мухаммеда Алі.

Усик став першим українським і четвертим в світі абсолютним чемпіоном світу, який володів чотирма чемпіонськими поясами.

Усик здобув перемогу одноголосним рішенням суддів: 120:108, 119:109, 119:109.

Поєдинок Усик — Гассієв тривав усі 12 раундів, протягом яких Усик домінував в рингу, буквально розгромивши росіянина. Гассієв просто не встигав за швидкістю рук і ніг Усика, який весь бій провів у високому темпі: як в атаці, так і в захисті. Гассієв зізнавався в кутку, що просто не встигає за швидкістю українця, а його тренер Абель Санчес навіть пригрозив зняти його через бездіяльність.

Крім того, в кутку Усика був Анатолій Миколайович Ломаченко, який давав підказки і настанови Олександру. Як виявилося, саме батько Василя Ломаченка готував Усика до найважливішого бою в його кар'єрі.

Поєдинок відбувся 21 липня у Москві (Росія) на арені СК Олімпійський в рамках фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії (World Boxing Super Series).

Your NEW unified Cruiserweight champion and the winner of the Ali Trophy is @usykaa ! #UsykGassiev #AliTrophy pic.twitter.com/fs8TlnHuzE

— World Boxing Super Series (@WBSuperSeries) 21 июля 2018 г.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Усик звернувся до українців після перемоги у Москві.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Суд розпочав обрання запобіжного заходу міністру Сольському

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua