News.ua


Усик — Гассієв: анонс бою і котирування букмекерів

Июль 21
14:22 2018

Пізно увечері 21 липня в Москві на "Олімпійському" відбудеться супервечір боксу. У фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії зійдуться український чемпіон світу WBC і WBO Олександр Усик і володар титулів WBA та IBF росіянин Мурат Гассієв. Переможець бою отримає титул найкращого боксера важкої ваги – це титули WBA super, WBC, IBF, WBO (ними володіють обидва боксери) і вакантний титул The Ring.

Спочатку фінал повинен був відбутися ще у травні в місті Джидда в Саудівській Аравії, але українець отримав травму під час підготовки. Бій перенесли – після невеликого скандалу вирішили битися в столиці країни одного із суперників – в Москві. Цікаво, що всі свої титульні бої українець бився в країні суперника, тому перемагати на "чужому полі" йому не звикати.

Де і коли дивитися бій

По телевізору можна подивитися в ефірі телеканалу "Інтер". Перед цим в ефірі каналу традиційно глядачам буде запропонована аналітична студія з участю експертів і журналістів. О 20:30 на телеканалі вийде документальний фільм, присвячений українському боксерові. А через годину там же розпочнеться програма "Великий бокс".

Вечір боксу в самому "Олімпійському" почнеться в 21:00 по Києву (час збігається з московським). Перед головним боєм вечора проведуть шість поєдинків. Усик і Гассієв вийдуть на ринг орієнтовно між 23:00 і північчю.

Хто фаворит поєдинку

Спочатку найбільш явним переможцем поєдинку вважався Олександр Усик, ставки на якого приймалися з коефіцієнтом 1,36. Проте вже за добу до бою в лідери букмекерів вирвався Мурат Гассієв. Котирування на успіх росіянина досягли рівня 1,80, а поставити на тріумф Усика можна було з показником 2,00.

Вранці 21 липня знову сталися зміни – тепер українець знову "лідирує" з кефами 1,7-1,8, у Гассієва – близько 2,00. Якщо хто вірить в нічию, то поставивши на неї можна збільшити ставку відразу в 19 разів. Цікаво й те, що дуже висока ймовірність (1,44), що бій триватиме усі 12 раундів.

Перед виходом на ринг Усика і Гассієва очікується проведення ще шести зустрічей в андеркарті. На цьому боксерському вечорі змагатимуться Федір Чудінов, Майріс Брієдіс, Денис Шафіков, Костянтин Пономарьов та інші відомі боксери. Також свій поєдинок проведе перспективний українець Сергій Богачук. Його суперником буде грузин Николози Гвініашвилі.

Про Усика та Гассієва зняли фільм

Напередодні поєдинку організатори турніру випустили документальний фільм про підготовку Усика і Гассієва до фіналу WBSS.

Ставки букмекерів на бій Усик — Гассієв

Букмекерська організація GameBet приймає ставки на перемогу Усика — 2,10, тоді як котирування на тріумф Гассієва рівні 1,68.

Нічия в цьому поєдинку за правилами турніру не передбачена, проте коефіцієнт на те, що три судді виставлять однакові оцінки за підсумками бою, становить 24,00.

Відзначимо, що за два тижні ставки на перемогу Усика обрушилися з коефіцієнта 1,44 до 2,10. При цьому шанси на успіх Гассієва зараз оцінюються котируваннями 1,68 — 2,00 (в кінці червня було — 2,75).

Промоутер українського боксера Олександра Усика Егіс Клімас розповів про проблеми в організації бою свого підопічного з росіянином Муратом Гассієвим у Москві, через що поєдинок може не відбутися.

Усик заявив, що не звертає увагу на галас навколо поєдинку з росіянином Муратом Гассієвим, і не думає про політичний підтекст цього бою.

Менеджер Усика Егіс Клімас пообіцяв, що українець під час розкрутки бою проти російського бксера буде говорити тільки про бокс.

"Олександр багато разів говорив, що буде говорити виключно про бокс. Обидва спортсмени розраховують, що ЗМІ та вболівальники не будуть підігрівати інтерес до цього бою з точки зору конфлікту двох країн", — заявив Клімас.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, квитки на бій Усик — Гассієв вже надійшли в продаж.

Фото – K2 Promotions

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Дніпропетровщині після ракетної атаки 63 людини отримали психологічну допомогу

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua