News.ua


УПЛ: Карпати здобули першу перемогу в чемпіонаті

Август 05
19:41 2017

Львівські Карпати під керівництвом іспанського спеціаліста Серхіо Наварро здобули першу перемогу в українські Прем’єр-лізі. Карпати вдома приймали Сталь з Кам’янського.

Поєдинок для господарів поля складався не найкращим чином. Сталь свою перевагу в дебюті зустрічі трансформувала в пенальті на 7-й хвилині. Капітан команди Едгар Малакян елегантно виконав футбольний вирок – 1:0.

Карпатам вдалось відігратись на 30-й хвилині матчу. Мірошниченко виклав ідеальну передачу на ногу Ігорю Худоб’яку, який в один дотик поклав м’яч у дальній кут – 1:1.

По перерві на полі були лише львівські Карпати. На 69-й хвилині Голодюк, який вийшов на заміну, ідеально виконав штрафний удар — 2:1.

А на 81-й хвилині Дебелко без шансів для голкіпера Сталі пробив пенальті.

Таким чином львівські Карпати обіграли кам’янську Сталь з рахунком – 3:1 та здобувають першу перемогу в чемпіонаті України.

Карпати — Сталь 3:1
Гол:
Худоб'як, 30, Голодюк, 69, Дебелко, 81 (з пенальті) — Е. Малакян, 7 (з пенальті)

Карпати: Підківка- Федецький (Кортеджано, 59), Нестеров, Лобай, Лебеденко — Ткачук (Голодюк, 26), Кльоц — Мірошниченко (Ді Франко, 46), Худоб'як, чачу — Дебелко.

Сталь: Пеньков — Тимчик, Грачов, Мицик (Щебетун, 78), Михайличенко — Якимів, Г. Малакян — Мисик (Хоцяновський, 69), Е. Малакян, Кузик — Климчук (Вакула, 54).

Попередження: Роман Юрійович Підківка, Мірошниченко, Худоб'як, Федецький, Голодюк, чачу — Г. Малакян, Якимів, Михайличенко, Хоцяновський

Вилучення: Голодюк, 73 (друга жовта)

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що керівництво Карпат жорстко каратиме гравців за поразки.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Дніпропетровщині після ракетної атаки 63 людини отримали психологічну допомогу

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua