News.ua


Ультрас закликають бойкотувати матч Україна — Хорватія

Октябрь 04
19:19 2017

Ультрас київського Динамо закликають вболівальників бойкотувати матч збірної України проти Хорватії в рамках відбору до ЧС-2018. Таким чином висловити протест ФФУ, яка нещодавно ввела продаж білетів на матчі Головної команди країни по паспортам.

"Тиждень тому в мережі було опубліковане звернення до Президента України, підписане переважною більшістю провідних фанатських рухів країни. На жаль, ніякої реакції на факт явного порушення Конституції України від влади не було.

У зв'язку з цим ми, фанати Динамо Київ з об'єднання WBC, закликаємо всіх фанатів нашого клубу та інших українських клубів, та й взагалі адекватних вболівальників ігнорувати матч, організатори якого, в особі ФФУ, відверто наплювали на права громадян України.

У нашому розумінні борг кожного порядного фаната Динамо – не бути покірним бараном, в той час, коли ФФУ, порушуючи чинні закони України, робить процес купівлі квитків і потрапляння на стадіон на цей матч можливим тільки при пред'явленні посвідчення особи.

Також хочемо нагадати, що цей відбірковий цикл — на Чемпіонат Світу, який пройде в країні, яка веде відкриту військову агресію проти України. Цей факт, в сукупності з натуралізацією Марлоса, фанатами повинен трактуватися однозначно. І фанати, які переживають лише за підтримку на стадіоні в цьому матчі, або дурні та недалекоглядні люди, або маріонетки, які мають особистий інтерес", — йдеться на сторінці ультрас Динамо у Facebook.

Додамо, що збірна України прийме хорватів на НСК Олімпійському 9-го жовтня. Початок матчу – о 21:45.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, де відбудеться матч відбору до ЧС-2018 між збірними Косово та України.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Новий закон про мобілізацію: на що звернути увагу

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua