News.ua


Український хавбек Манчестер Сіті взяв участь у розгромі Реала

Июль 27
09:18 2017

У Лос-Анджелесі відбувся ще один поєдинок в рамках Міжнародного кубку чемпіонів — Манчестер Сіті зустрічався з Реалом.

Команда Хосепа Гвардіоли не залишила шансів Вершковим, відвантаживши у ворота суперника чотири м'ячі, на що Реал зумів відповісти голом престижу вже під завісу матчу.

Варто відзначити, що в черговий раз в передсезонних матчах у складі Ман Сіті вийшов на поле українець Олександр Зінченко. Хавбек вийшов на заміну в другому таймі, проте нічим істотним не відзначився.

Манчестер Сіті — Реал 4:1
Голи: Отаменді, 52, Стерлінг, 59, Стоунз, 67 Діас, 81 Оскар Родрігес, 90.

Манчестер Сіті: Едерсон (Грімшоу, 80), Вокер (Дьюейні, 70), Компані (Мангаля, 46), Стоунз, Даніло (Сане, 80), де Брюйне (Зінченко, 69), Туре (Робертс, 80), Фоден (Насрі, 46), Отаменді (Адарабіойо, 80), Габріел Жезус (Діас, 69), Агуеро (Стерлінг, 46).

Реал: Навас (Касілья, 46), Варан (Вальєхо, 62), Начо (Асенсіо, 62), Марсело (Хакімі, 62), Карвахаль (Техеро, 62), Каземіро (Тео, 62), Модріч (Оскар Родрігес, 62), Іско (Себальос, 62), Ковачіч (Васкес, 62), Бейл (Маркос Льоренте, 61), Бензема (Майораль, 62).

Попередження: Туре, Насрі — Начо, Карвахаль.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що український футболіст змусив стрибати і гавкати зірку Манчестер Сіті.

Фото: ФК Манчестер Сіті

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Єрмак і Сіярто домовилися про двосторонню зустріч наступного тижня

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua