News.ua


Український форвард виявився кращим, ніж легендарний іспанський нападник

Июнь 28
18:17 2017

Український форвард Євген Селезньов, який нині виступає у турецькому Карабюкспорі влітку змінить прописку. Принаймні на цьому наголошує агент гравця — Іван Пироженко.

— Той клуб, який дуже хоче Женю, вибираючи між ним і Фернандо Торресом, обрав Селезньова. Вони бачили, як він грає. Це їх ментальність, її потрібно розуміти. Вони бачили, як він грає, забиває, робить результат.

Торрес — це інший статус, велика зарплата, з ним потрібно дуже багато індивідуально працювати, і незрозуміло, як вплине його присутність на команду. Тому однозначно Селезньов, — цитує функціонера телеканал Футбол 1.

Нагадаємо, що Селезньов перейшов у Карабюкспор на правах вільного агента взимку цього року. У 16 поєдинках за турецький клуб 31-річний українець забив шість голів та віддав дві результативні передачі.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що відомий український футболіст офіційно перебрався в Чехію.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Секретар РНБО — французьким медіа: Постачаючи зброю Україні, Європа захищає себе

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua