News.ua


Український баскетболіст продовжить кар’єру в Атланті

Июль 22
12:12 2018

Український центровий Олексій Лень і Атланта близькі до підписання контракту. Як повідомляє інсайдер Yahoo! Sports Шемс Чарану, сторони укладуть 2-річну угоду на $8,5 млн.

Лінь, обраний Фініксом під 5-м номером драфту-2013, 1 липня став необмежено вільним агентом. 25-річний український центровий завершив минулий сезон з показниками 8,5 очка, 7,5 підбору і 0,9 блок-шота в середньому за матч.

Українець Михайлюк набрав перші очки в матчі за Лейкерс

Український баскетболіст Святослав Михайлюк, атакуючий захисник Лейкерс, набрав 12 очок у другому матчі в складі знаменитого клубу.

Але очки українського баскетболіста не допомогли команді здобути перемогу. Лейкерс в рамках Літньої ліги НБА програли Майамі з рахунком 74:89.

Михайлюк провів на майданчику 21 хвилину, за які відзначився 4 підбираннями, 2 ассистами і 2 перехопленнями. Також на рахунку проспекта блок, втрата і фол.

Нагадаємо, у дебютному матчі за Лейкерс Михайлюк набрав 5 очок.

Наступний поєдинок Лейкерс проведуть 5 липня проти Голден Стейт.

Ще одного українця вибрали на драфті НБА

У Брукліні відбувся драфт НБА 2018, на якому Вашингтон вибрав українського баскетболіста Іссуфу Санон під 44-м номером.

Санон є вихованцем Дніпра, а останнім виступав за словенську Олімпію.

Легендарний українець тренуватиме нову команду НБА

Колишній центровий ряду клубів НБА українець Віталій Потапенко буде працювати у Мемфіс Гріззліс, повідомляє інсайдер Едріан Воджнаровски.
До цього Потапенко, з 2013 року працював у штабі Клівленд Кавальєрс на посаді тренера з розвитку гравців. 43-річний український фахівець увійде в тренерський штаб наставника Мемфіс Гріззліз Джей Бі Бікерстаффа.
Потапенко почав тренерську кар'єру в 2009 році і ще жодного разу не очолював команди. Раніше він входив у тренерський штаб Індіани Пейсерз, а також ряду клубів Ліги розвитку.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, український баскетболіст показав видовищну гру у матчі проти Лейкерс.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Дві жінки, поранені вночі у Херсоні, — у середньому стані тяжкості

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua