News.ua


Українські біатлоністки отримали нові гвинтівки перед стартом сезону

Сентябрь 28
13:22 2017

Провідні біатлоністки збірної України Олена Підгрушна і Юлія Джима в новому сезоні будуть виступати з іншого екіпіровкою.

Як повідомляє Xsport, в якості почесних гостей спортсменки відвідали спринтерську гонку з літнього біатлону в Чернігові. По закінченню змагального дня лідерів нашої жіночої збірної чекав приємний сюрприз. Джима і Підгрушна з рук президента федерації біатлону Володимира Бринзака урочисто отримали нові гвинтівки.

Керівництво федерації згадало про інцидент з Джимою на чемпіонаті світу в Хохфільцені, коли саме через проблеми зі зброєю наша біатлоністка втратила медаль в індивідуальній гонці.

Нагадаємо, що перемогу у спринтерській гонці у жінок здобула екс-білоруска Дарина Блашко, у чоловіків чемпіоном України став Максим Івко.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що білоруська біатлоністка виступатиме за збірну України.

Фото: Xsport

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Відкрили для руху міст на трасі, що сполучає Львівщину та Волинь

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua