News.ua


UFC 226: оголошено, скільки Міочіч і Корм’є зароблять за титульний бій

Июль 07
17:42 2018

7 липня на турнірі UFC 226 чемпіон UFC у важкій вазі Стіпе Міочіч (18-2) проведе бій проти чемпіона в напівважкій дивізіоні Даніеля Корм'є (20-1). На кону буде стояти чемпіонський пояс організації у важкій вазі.

Варто відзначити, що Корм'є повертається в хевівейт після майже п'ятирічної відсутності. До цього, він весь час виступав в напівважкій вазі, де є чемпіоном.

Стали відомі гонорари Міочіча та Корм'є за цей бій, без урахування спонсорських виплат, бонусів і відсотків з PPV.

Так, Даніель Корм'є заробить $500,000 (без бонусу за перемогу), а Стіпе Міочіч — $750,000 (без бонусу за перемогу).

Раніше Корм'є на прес-конференції перед UFC 226 втратив свідомість і впав зі сцени.

Бій Холлоуей — Ортега на UFC 226 скасовано

Один з головних поєдинків турніру UFC 226, титульний бій між чемпіоном UFC у напівлегкій вазі Максом Холлоуеєм і претендентом Брайаном Ортегою скасовано.

Як повідомляє MMA Fighting, причина – струс мозку у Холлоуея. За словами його менеджменту, у бійця вже кілька тижнів проявляються симптоми, які загострилися через згонку ваги. Але обстеження не показало якихось відхилень.

Холлоуей брав участь у традиційному відкритому тренуванні перед турніром, а після зустрічі з пресою відправився в номер і заснув, і його довгий час не могли розбудити. Після пробудження у бійця була невиразна мова, а в очах він бачив спалахи. Команда прийняла рішення зняти його з бою і відправити на обстеження, хоча сам спортсмен не згоден з цим.

UFC не намагатиметься знайти Максу заміну в бою проти Ортеги, оскільки до зважування залишилося два дні. Зробити це за такий короткий термін неможливо.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, турнір UFC хочуть привезти в Україну.

Фото – MMA Fighting

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Еврокомиссия выделила еще один транш Украине на 1,5 млрд евро

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua