News.ua


UFC 214: Сайборг перемогла Евінджер і стала новою чемпіонкою

Июль 30
10:00 2017

Кріс Сайборг Жустіно перемогла Тоню Евінджер технічним нокаутом і стала новою чемпіонкою UFC в жіночій напівлегкій вазі.

Жустін з самого початку повністю контролювала хід бою і домінувала весь поєдинок. Сайборг працювала на дальній та середній дистанцій, а Евінджер намагалася клинчувати, але безуспішно.

На початку третього раунду Сайборг відправила суперницю в нокдаун, але вирішила не добивати її. А вже на другій хвилині раунду Жустін в клінчі у сітки завдала Евінджер ряд важких ударів коліном, після чого та опинилася на настилі, і Сайборг залишилося лише провести добивання.

Бій був завершений на 1:56 хвилині третього раунду. Таким чином, Кріс Жустін завоювала вакантний титул UFC в жіночій напівлегкій вазі.

Бій пройшов 29 липня в США на турнірі UFC 214.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Джонс нокаутував Корм'є.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ілон Маск передумав їхати до Індії на зустріч з Нарендрою Моді для виходу на ринок Tesla та Starlink

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua