News.ua


Уайт: Якщо Макгрегор нокаутує Мейвезера, то стане найвеличнішим спортсменом планети

Июнь 16
15:56 2017

Президент UFC Дана Уайт вважає, що чемпіон UFC у легкому дивізіоні Конор Макгрегор в свої 28 років є однією з головних зірок бойових видів спорту, і якщо він зуміє здобути перемогу в боксерському поєдинку над Флойдом Мейвезером, то і зовсім стане найбільшим спортсменом планети.

"Якщо врахувати те, наскільки великий цей поєдинок, наскільки відомі ці спортсмени, то в разі перемоги нокаутом Макгрегор стає найвеличнішим спортсменом планети. Він стане найвеличнішим спортсменом на цій планеті, на інших планетах – це справжнє божевілля.

Я не думаю, що цей поєдинок може завдати шкоди UFC або Макгрегору. Навпаки, це протистояння підійме Конора. Він багато ставить на карту, горить бажанням битися і не сумнівається в своїй перемозі. Я думаю, це одна з багатьох причин, чому Макгрегор завоював любов публіки. Виграє він чи програє – люди все одно будуть любити Конора Макгрегора", – заявив Уайт.

Нагадаємо, Флойд Мейвезер і Конор Макгргор досягли угоди після тривалих переговорів і підписали контракт на бій, який відбудеться 26 серпня в Лас-Вегасі. Крім того, вже стали відомі гонорари бійців.

Конор Макгрегор вже давно готується до поєдинку. Мейвезер також розпочав підготовку до бою з Макгрегором і спарингує.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, після бою з Мейвезером Макгрегор продовжить битися в UFC.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Полтавщині збудують круп’яний завод

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua