News.ua


Турнір UFC 215 перенесли

Июнь 27
12:39 2017

Турнір UFC 215, який був запланований на 19 серпня перенесли на 9 вересня. У головному поєдинку шоу Деметріус Джонсон (26-2-1) проведе свій рекордний захист проти Рея Борга (11-2) або Ті Джея Діллашоу (14-3).

Офіційних причин перенесення не публікується, але передбачається, що шоу стало не вигідно організовувати поруч з мегафайтом Конора Макгрегора проти Флойда Мейвезера-молодшого, який пройде 26 серпня, і збере величезну аудиторію PPV-глядачів біля екранів.

Крім цього промоушен UFC планує перенести ще й черговий турнір UFC Fight Night, який планується на вересень. Причина цього ще один боксерський мегафайт – бій Геннадія Головкіна проти Сауля Альвареса, який пройде 16 вересня.

Нагадаємо, Флойд Мейвезер і Конор Макгргор досягли угоди після тривалих переговорів і підписали контракт на бій. Крім того, вже стали відомі гонорари бійців.

За прогнозами букмекерів, незаперечним фаворитом цього поєдинку є Мейвезер.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Макгрегор найняв спаринг-партнера, який знає, як підготуватися до бою з Мейвезером.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Правила торговли алкоголем, сигаретами и топливом в Украине изменят

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua