News.ua


Тролинг по-італійськи: Рома привітала Роналду світлиною Мессі

Июль 11
20:03 2018

Італійська Рома потролила Кріштіану Роналду, який став гравцем Ювентуса, фотографією головного суперника португальця у футболі Ліонеля Мессі.

У день офіційного переїзду Роналду до Італії римський клуб опублікував у Twitter фото легендарного Франческо Тотті з Мессі.

"Король Риму та найвеличніший гравець усіх часів", — коментар до фото, який явно адресований Роналду.

Раніше у ЗМІ повідомляли, що Юве заплатив Реалу за Роналду 100-120 млн євро. Португалець зароблятиме у Турині по 30 млн євро на рік впродовж чотирьох сезонів.

У минулому сезоні Реал та Ювентус грали у чвертьфіналі Ліги чемпіонів. У першому матчі Роналду забив двічі, один з голів — просто шедевр. У грі-відповіді туринці відіграли три м'ячі, але португалець поховав їх надії, забивши на останній хвилині з пенальті. У 2017 Реал та Юве зустрічались у фіналі Ліги чемпіонів. Роналду оформив дубль, а Мадрид переміг з рахунком 4:1.

Кар'єра Роналду

У 2009 році Реал заплатив за Роналду 94 млн євро та зробив його найдорожчим футболістом світу на той час.

У минулому сезоні Роналду відіграв за Реал 44 матчів в усіх турнірах, в яких забив 44 голів та віддав 8 гольових передач. Портал Transfermarkt оцінює п'ятиразового володаря Золотого м'яча у 120 млн євро.

З Реалом Роналду виграв чотири рази Лігу чемпіонів та двічі — чемпіонат Іспанії. Під час виступів за Манчестер Юнайтед Кріштіану також перемагав у Лізі чемпіонів (2008 рік) та тричі ставав чемпіоном Англії. У 2016 році CR7 тріумфував зі збірною Португалії на чемпіонаті Європи. Золотий м'яч нападник отримував у 2008, 2013, 2014, 2016 та 2017 роках.

Дивіться: найкращі голи Роналду у минулому сезоні

Як повідомляв портал Знай.Спорт, Ювентус звільнить місце для Роналду та заробить половину його вартості.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

ВАКС дозволив конфіскувати активи експрезидента "Мотор Січі" Богуслаєва

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua