News.ua


Тренер Зорі жорстко розкритикував своїх гравців після поразки в Лізі Європи

Сентябрь 15
08:07 2017

Головний тренер луганської Зорі Юрій Вернидуб прокоментував поразку його команди в матчі 1-го туру групового раунду Ліги Європи проти шведського Естерсунда (0:2).

"Ми начебто спочатку все робили правильно, намагалися контролювати м'яч, але як же повільно все це робили! З такими швидкостями — це не футбол. Я не впізнавав своїх хлопців. Не було швидкості, не було гостроти, зате були постійні апеляції до арбітрів, як ніби вийшли якісь зірки! Досвідчені, здавалося, футболісти допускали такі помилки, після яких виникає запитання: а чи варто продовжувати з ними працювати? Перший гол повністю зламав гру. Причому він виник ні з чого, після помилки. За такі помилки треба серйозно карати, штрафувати або ще що-небудь придумати.

Я не хочу перекладати провину на футболістів, є головний тренер. Як не дивно, в цьому році я вже втомився брати на себе відповідальність, цю гидоту. Я розумію, що я повинен це робити. Але вони також професіонали і я хочу, щоб вони почули — вони також відповідальні за результат.

На жаль, зараз це наш рівень. Треба його підвищувати, і ми над цим працюємо. Однак далеко не всі налаштовані працювати в повну силу, всі роблять для галочки. Зараз я навіть не хочу думати про те, чого ми можемо досягти в цій Лізі Європи. Зараз треба переключатися на чемпіонат України, де у нас справи теж йдуть гірше нікуди", — сказав Вернидуб.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт публікував короткий огляд матчу Зоря — Естерсунд.

Фото: ФК Зоря

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

ООН запускає новий механізм доправлення гумдопомоги в сектор Гази

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua