News.ua


Тренер Туреччини назвав головну перевагу збірної України

Сентябрь 01
22:01 2017

Головний тренер збірної Туреччини Мірча Луческу поспілкувався з журналістами перед матчем зі збірною України в рамках відбору до ЧС-2018:

"Було дуже мало часу — всього 3 дня я працював з командою. У той же час, я багато спостерігав за командою, а також проводив аналіз наших суперників.

Я аналізував, досліджував і спостерігав не тільки за своїми гравцями, але і за грою суперників. Адже нам належить зіграти ще і з Хорватією, але на даний момент для нас найважливіше завтрашній матч з Україною.

Наші гравці дуже уважні. Я розумію, що перед нами стоїть складне завдання, адже потрібно виграти 4 матчі, але гравці вірять, що зможуть впоратися з цим завданням. На нас чекає дуже непростий матч проти України. У нас хороша команда, але збірна України більше організована і для українців також важлива перемога.

Я дуже сильно люблю Україну, і ви знаєте це. Я пам'ятаю матчі проти Металіста, Дніпра, Динамо Київ. Фантастика. Це був високий рівень, дуже високий рівень гри. Для мене, як професіонала, все це дуже важливо. Але життя змінюється. тепер я працюю в збірній Туреччини і хочу, щоб збірна Туреччини завжди перемагала" – заявив Луческу.

Нагадаємо, що матч між збірними України та Туреччини відбудеться 2-го вересня у Харкові. Початок зустрічі – о 21:45.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Шевченко налаштовує футболістів збірної України на перемогу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Відкрили для руху міст на трасі, що сполучає Львівщину та Волинь

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua