News.ua


Тренер Шахтаря прокоментував призначення нового наставника в Динамо

Июль 14
17:23 2017

На передодні матчу за Суперкубок України, в якому зійдуться донецький Шахтар та київське Динамо, керманич гірників Паулу Фонсека висловив свою думку щодо нового тренера заклятого суперника:

"Я бачив товариські матчі Динамо, в яких були помітні ідеї нового тренера. Різниця з командою Реброва помітна. Не кажу: краще, чи гірше, але відмінності є.

Якщо Динамо вибрало Хацкевича — значить, він сильний тренер з хорошими якостями. Детально коментувати його роботу поки що не буду, бо не надто знайомий з його діяльністю. Повернімося до цього через кілька турів", — цитує португальського спеціаліста ресурс Футбол 24.

Нагадаємо, що матч Шахтар – Динамо в рамках Суперкубуку України відбудеться 15-го липня в Одесі. Початок зустрічі – о 21:00.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що тренер Шахтаря розповів, чи будуть сюрпризи при підготовці до нового сезону.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Польщі розповіли про складність із наданням чергових пакетів допомоги Україні

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua