News.ua


Тренер Пакьяо зізнався, що недооцінив Хорна

Июль 05
13:09 2017

Джастін Форчун, тренер з фізпідготовки Менні Пакьяо (59-7-2, 38 КО), визнав, що в команді філіппінця недооцінили Джеффа Хорна (17-0-1, 11 КО).

"Не міг собі навіть уявити, що буде настільки важко. Хорн бився набагато краще, ніж ми припускали. Я переконаний, що він бився в 100 разів краще, ніж будь-коли. Пацан всім довів, що у нього величезне серце і сталеві шари. Ми знали, що Хорн буде виглядати зовсім інакше, не так, як в своїх попередніх поєдинках, адже він боровся вдома, та ще й перед 50-тисячним натовпом. Зараз ми можемо виправдовуватися скільки влізе, скаржитися на рефері і суддів, але це бокс. Іноді тобі дарують перемогу, а іноді у тебе її забирають. Потрібно завжди пам'ятати, що якщо ти б'єшся "на виїзді", то краще не доводити справу до суддівського рішення", – розповів Форчун.

Нагадаємо, австралієць Джефф Хорн переміг легендарного філіппінця Менні Пакьяо і завоював його чемпіонський титул в напівсередній вазі за версією WBO.

Бій Пакьяо — Хорн відбувся 2 липня в Австралії на стадіоні в Брісбені. За підсумками 12 раундів судді одноголосно віддали перемогу Хорну.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Пакьяо звинуватили в надмірній самовпевненості.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Польщі на 2,5 роки засудили російського шпигуна

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua