News.ua


Тренер Олександрії поділився емоціями після нічиєї з БАТЕ

Август 18
00:07 2017

Олександрія розписала мирову на виїзді проти білоруського БАТЕ в рамках кваліфікації Ліги Європи (1:1). Керманич українського клубу Володимир Шаран поспілкувався з журналістами після матчу:

"Гру можна розділити на періоди, тому що спочатку ми знітилися. Прекрасна атмосфера, підтримка уболівальників БАТЕ і брак досвіду — було видно, що хлопці розгубилися. Припустилися багатьох тактичних помилок в центрі поля і пропустили гол.

Безумовно, певна перевага була на боці БАТЕ. Але забивши м'яч у відповідь хлопці заспокоїлися і почали показувати той футбол, який ми хотіли бачити. Безумовно, на лівому фланзі були активні Бацула і Цуріков.

В цілому, першим таймом я задоволений, за винятком дій деяких хлопців, у яких було багато браку. У другому таймі ми трохи втомилися і намагалися зберегти рахунок", — цитує Шарана ресурс tribuna.com.

Раніше портал Знай.Спорт публікував короткий відеоогляд матчу між БАТЕ та Олександрією.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Аргентина подала заявку на здобуття статусу глобального партнера НАТО

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua