News.ua


Тренер Марітіму знає, як обіграти Динамо

Август 23
22:16 2017

Головний тренер португальського Марітіму Даніель Рамуш поспілкувався з журналістами перед матчем з київським Динамо в рамках кваліфікації Ліги Європи:

"Звичайно, атмосфера на Олімпійському повинна на нас вплинути. Грати при величезній аудиторії 70-тисячному стадіоні — це підвищена відповідальність. З іншого боку, велика кількість глядачів буде мотивувати наших гравців, а також, безумовно, допоможе набути досвіду.

Цей матч для нас вкрай важливий. У той же час, ми усвідомлюємо, хто є фаворитом, але хоча не втрачаємо надій на потрапляння в групу. Незважаючи на те, що Динамо є безумовним фаворитом протистояння, ми докладемо всіх зусиль, щоб створити якомога більше труднощів для нашого суперника. Тому не варто заздалегідь списувати нас з рахунків.

Головна установка для гравців? Перш за все, намагатися використовувати абсолютно всі моменти. Можливо, їх буде небагато. Ми усвідомлюємо різницю в класі, але повинні докласти всіх зусиль для перемоги в цій дуелі. Треба викластися повністю, грати спокійно, намагатися уникнути тиску і зробити все від нас залежне, щоб спробувати пройти далі.

Чи тренували ми пенальті? Ми працюємо над усіма компонентами. Вважаю, якщо справа дійде до серії пенальті, ми переможемо.

Я добре знаю тренера Шахтаря Паулу Фонсека, ми не один рік знайомі і добре дружимо. Наші команди не раз зустрічалися в Португалії. Сьогодні у нас з Паулу запланована зустріч в Києві", — цитує португальского спеціаліста Football.ua.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що букмекери вважають фаворитом Динамо в матчі з Марітіму.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Как понять, что у вас застой желчи, и что делать дальше

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua