News.ua


Тренер Манчестер Юнайтед ставить перед собою амбітні цілі

Август 08
00:23 2017

Тренер Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью перед матчем з мадридським Реалом за Суперкубок Європи розповів, які цілі стоять перед командою в Лізі чемпіонів. Також португальський фахівець розповів, які завдання ставить перед собою:

"Це фантастична можливість зіграти з однією з кращих команд Європи. Одна справа зустрічатися з нею в товариському матчі під час турне по США, і зовсім інше — коли суперник набрав форму і мотивований.

Наші футболісти не можуть похвалитися багатим досвідом участі у великих єврокубкових матчах. Це новий Манчестер Юнайтед, нове покоління гравців. У минулому сезоні ми брали участь в Лізі Європи, яка була важлива в плані набуття досвіду, але зараз ми повертаємося в Лігу чемпіонів і поборемося за Суперкубок УЄФА, де зіграємо з кращою командою Європи. Це чудовий шанс.

Цілі в Лізі чемпіонів? Ми будемо новачками. Ніхто не сумнівається, що Манчестер Юнайтед входить в трійку провідних клубів світу, це абсолютна правда. Але футбольний клуб — це одне, а старт конкретної команди в турнірі — зовсім інше. Таким чином, у нас на плечах величезна гора, важкий вантаж, однак зараз ми не готові порівнювати свій потенціал з кращими клубами Європи.

Ми підемо по дистанції крок за кроком, будемо проявляти скромність. Перший крок — триматися в трійці кращих команд в групі. Якщо це буде виходити, спробуємо фінішувати на одному з двох перших місць. А потрапляєш в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, трапитися може що завгодно.

Наше завдання — постаратися повернути команду на необхідний рівень. Хочу, щоб Манчестер Юнайтед був на одному рівні зі своєю історією, почуття такої відповідності було в моїх попередніх командах — Інтері і Реалі.

Саме до цього ми прагнемо і тут. Очевидно, що команда стане краще, і ми спробуємо вийти на потрібний рівень", — цитує Моурінью офіційний сайт UEFA.

Нагадаємо, що матч за Суперкубок Європи, де зіграють Реал та Манчестер Юнайтед відбудеться в середу, 8-го серпня. Початок – о 21:45.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Манчестер Юнайтед готовий придбати зірку Реала.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Сольський подав заяву про відставку

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua