News.ua


Тренер Ліверпуля чекає на повернення бразильського хавбека

Август 23
10:31 2017

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп прокоментував ситуацію з хавбеком Філіппе Коутіньйо, якого вже кілька тижнів намагається придбати каталонська Барселона.

"Філ не зможе зіграти з Хоффенхаймом, тому що на додачу до травми спини він ще й захворів. Там нічого серйозного. Він давно не тренувався. Поняття не маю, коли він повернеться. Подивимося, коли це трапиться.

Чекаю я його повернення? Звичайно. Чи все у нас з ним нормально? Чому ви питаєте? Звичайно. Абсолютно. 100%", — сказав Клопп.

Нагадаємо, що в новому сезоні Коутіньйо не взяв участі в жодному матчі Ліверпуля. Англійські ЗМІ раніше повідомляли, що через те, що гравець бажає перейти в Барселону, у нього серйозно погіршилися відносини з Клоппом.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що лідер Ліверпуля хоче налагодити відносини з клубом.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Представлений спікером Джонсоном законопроєкт цілком влаштовує Україну — Огризко

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua