News.ua


Тренер Динамо розповів, хто з гравців може пропустити матч з Янг Бойз

Август 01
11:11 2017

Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич розповів про кадрові проблеми команди напередодні матчу-відповіді з швейцарським Янг Бойз в рамках 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

"У понеділок ввечері ми провели тренування відновлювального характеру, але в цьому занятті не в повному обсязі брали участь два футболісти. Спробував попрацювати після пошкодження, отриманого в першій грі зі швейцарцями, Сергій Сидорчук. З обмеженнями тренувався і Євген Хачеріді — в матчі з Карпатами він отримав сильний удар в коліно. Так що станом цих двох виконавців існують певні побоювання. Решта членів команди на щастя, в повному порядку.

Я подивився останній матч Янг Бойз. Інформації у нас вистачає. У суперника були певні зміни в стартовому складі, але тренер напевно надав можливість відпочити окремим футболістам. Сама структура гри при цьому не змінилася. Янг Бойз чергував активні і масовані дії у чужих воріт з швидким переходом від оборони до атаки, в результаті якого команда і забила три м'ячі з чотирьох.

Штучний газон? Я до цього ставлюся абсолютно спокійно. Безумовно, певні нюанси можуть бути присутніми, але сьогодні ввечері ми проведемо тренування на цьому полі, і хлопці з ним познайомляться. Великої різниці, повірте, немає", — цитує Хацкевича сайт zbirna.com.

Нагадаємо, що перший матч кваліфікації Ліги чемпіонів між Динамо і Янг Бойз завершився перемогою київської команди (3:1).

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Динамо вирушило до Швейцарії на матч з Янг Бойз.

Фото: ФК Динамо

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Києві презентували міжнародну жіночу премію «Берегиня людства»

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua