News.ua


Тренер Динамо розповів, у який футбол гратиме команда

Июль 12
18:45 2017

Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич розповів про філософію гри команди, а також поділився своєю думкою щодо тактичної і функціональної підготовки футболістів:

"Ми повернулися зі зборів у гарному настрої. Провели досить інтенсивну роботу, особливо, в плані функціональної і тактичної підготовки. Тож, у нас все добре.

Хлопці знають, за якою схемою ми граємо в атаці, за якою — в обороні. У них є, до того ж, і персональні завдання. Тому, все залежить від конкретної ситуації на полі, як бачать самі футболісти, наприклад, розвиток атаки. Важливо, як команда переходить з оборони в атаку і навпаки. Імпровізація не заборонена.

У всіх матчах, які ми провели під час тренувального збору в Австрії, у нас вже було менше підготовчих передач. Ми намагаємося більше грати вперед. Але це не означає, що кожна атака повинна швидко розвиватися. Контроль м'яча також ніхто не відміняв, але не на своїй половині поля, а в центральній зоні і на чужій половині", — цитує білоруського спеціаліста офіційний сайт Динамо.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що тренер Динамо не розраховує на футболіста збірної України.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Українські депутати в Оттаві закликали Канаду збільшити військову допомогу

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua