News.ua


Тренер Динамо розповів, що йому не сподобалося в переможному матчі з Чорноморцем

Июль 18
23:06 2017

Керманич київського Динамо Олександр Хацкевич прокоментував гру своєї команди в матчі проти одеського Чорноморця:

"По грі залишилося двоякі враження. Почали активно, створювали моменти, але потім ця помилка на своїй половині поля. Гра поперек і нас відразу ж за це покарали. Це неприпустимо. Ми говорили хлопцям, що якщо ми виходимо з оборони, то через поздовжні передачі, а не поперечні.

На сьогоднішній момент найголовнішим було три очка. Змінився воротар і три гравці основи. Футболісти повинні отримувати ігрову практику. Треба дивитися стан хлопців, щоб всі були готові до подальших ігор.

Сьогодні є претензії в творчому плані. Сидорчук начебто робить великий обсяг роботи, але така кількість помилок в опорній зоні при переході з оборони в атаку неприпустима. Втома це або нерозуміння моменту — не знаю.

Чому замінив Гармаша? У цій грі ми хотіли подивитися на цій позиції і Циганкова. Денис на зборах пропустив деякий період. Він не грав на початку. Є ще медичні показники, на які ми спираємося.

Всім здається, що він рухається, але дисципліна на футбольному полі найважливіше. Він грає високо і десь заграється. Я йому кажу, що грати так високо і оголяти центральну зону не можна. Тут в плані дисципліни він поки не виконує мої вимоги.

Така помилка, якої припустився Ярмоленко, неприпустима. На своїй половині поля грати поперек …. Так, ти помилився, але ти біжи назад і виправляй, а не переживай, що ти помилився.

Якщо будемо робити такі помилки на рівні чемпіонату, то в подальшому нас будуть так само карати і в Лізі чемпіонів.

Шепелєв? Він зіграв добре. У нього відсоток браку був менше. Забив м'яч, взяв участь в гольовій атаці. Від опорних півзахисників дуже багато потрібно, не тільки, коли команда обороняється, а й, коли розгортає атаку.

Ту довіру, яку він отримав, вийшовши в основі, він виправдав, але, на жаль, отримав травму", — сказав Хацкевич.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Динамо здобуло першу перемогу при новому тренері.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Україна відкрила посольство у Мозамбіку

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua