News.ua


Тренер Динамо прокоментував поразку в Суперкубку України

Июль 16
00:27 2017

У суботу, 15 липня, в матчі за Суперкубок України Шахтар впевнено обіграв Динамо (2:0) і завоював свій перший трофей в сезоні.

Головний тренер київської команди Олександр Хацкевич підвів підсумки першого офіційного матчу біля керма Динамо:

"Була динамічна гра без центру поля. Ми з перших хвилин не розібралися в опорній зоні. Через Тайсона всі атаки розганялися, а після пропущеного м'яча ми мали моменти, але не зуміли забити. У другому таймі втратили гру, але Шахтар грав за рахунком і ми випустили другого нападника Бесєдіна.

Команда грала до кінця, коли були в рівних складах і коли стали грати в більшості. Коли випустили другого нападника, ми трохи неправильно стали грати, неправильно доставляли м'яч. Заміни себе не виправдали: Гонсалес нічого не зіпсував, а Шепелєв перехвилювався. Все тільки починається, всі основні гри попереду.

Без помилок не обійшлося, але це перша гра. Команда не зупинилася і боролася, я бачу в цьому позитив", — сказав Хацкевич.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що тренер Шахтаря дав свій перший коментар після перемоги в Суперкубку України.

Фото: ФК Шахтар

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Президент висловив співчуття всім, хто втратив рідних через удари РФ упродовж дня

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua