News.ua


Тренер Динамо прокоментував перший матч команди під своїм керівництвом

Июль 01
14:23 2017

Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич прокоментував дебютний для себе матч на цій посаді, який завершився перемогою Біло-синіх над австрійським Ваттенсом (4:0).

"Перший тайм був потворним, як в плані ставлення, так і в плані організації. Стосується це, звичайно, не всіх. Хоча я і перед грою казав хлопцям, що свій клас потрібно показувати на футбольному полі. В першу чергу, за рахунок організації, ігрової дисципліни. у першому таймі вона була відсутня. Але другий тайм порадував в плані ведення гри.

У товариських матчах ми будемо тасувати склад, пробувати різні поєднання, а вже починаючи з третьої гри плануємо награвати той склад, який буде готуватися до старту чемпіонату. У нас ще достатньо часу щоб набрати форму, як функціональну, так і тактичну. Зараз кожна гра буде показувати, хто з гравців в якому функціональному стані, і хто як розуміє наші вимоги", — цитує тренера офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що екс-хавбек Динамо хоче спробувати свої сили за кордоном.

Фото: ФК Динамо

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів в дію рішення РНБО

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua