News.ua


The International 2017: Результати другого дня закритих кваліфікацій

Июнь 28
14:43 2017

У понеділок, 26 червня, стартували закриті кваліфікації до чемпіонату світу з кіберспортивної дисципліни Dota 2 — The International 2017.

Раніше Знай.Спорт повідомляв результати першого дня відбіркових, тепер же практично у всіх регіонах визначилися учасники плей-офф.

На жаль, єдина українська команда, Natus Vincere, завершила свій шлях на кваліфікації до TI7. Народжені перемагати не зуміли вийти до другої частини закритих відбіркових, закінчив групову стадію змагань на п'ятому місці. У вирішальній зустрічі за вихід в плей-офф NaVi поступилися колективу Vega Squadron. Таким чином в СНД-регіоні стала відома четвірка команд, які посперечаються за один слот на The International: Vega, M19, Team Spirit, Empire.

У регіоні Південно-Східної Азії команда TNC Pro Team зайняла перше місце на груповій стадії, чим забезпечила собі пряму путівку в Сіетл. Ще чотири колективи (Fnatic, Mineski, Clutch Gamers і Exacration) посперечаються за ще два слоти на TI7 в стадії плей-офф.

В європейських кваліфікаціях також вже визначився ще один учасник TI7 — ним став колектив Team Secret. За регламентом змагань в плей-офф Європи буде розіграний ще один слот між командами Singularity, Planet Dog, Danish Bears і mousesports.

Ще одні фаворити свого регіону (на цей раз Північної Америки), команда NP, також забезпечила собі місце на головному турнірі року. Envy і компанія пройшли першу стадію відбору з результатом 9-1, залишивши позаду Team Freedom, Planet Odd, Complexity і Digital Chaos. Саме останні чотири команди визначать між собою в плей-офф ще одного учасника TI7 від північноамериканського регіону.

У самому слабкому і самому непередбачуваному регіоні відбору, Південній Америці, теж стали відомі учасники другого етапу — раунду плей-офф. Ними стали Midas Club, SG e-sports, Infamous і Mad Kings. Для цього регіону організатори турніру залишили всього одну путівку на мейн-івент, тому боротьба за цей слот, напевно, буде дуже спекотною.

І нарешті, Китай, як це зазвичай, відстає від всіх інших регіональних кваліфікацій. У Піднебесній вся боротьба ще попереду, проте вже визначилися деякі фаворити групового етапу — це LGD Gaming і IG.Vitality, які поки що мають показники 3-1. Тут варто також відзначити не дуже впевнений старт одного з претендентів на успіх — команди Vici Gaming Jeremy.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт публікував онлайн-трансляції закритих кваліфікацій The International 2017.

Фото: flickr.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Уряд компенсує понад 100 мільйонів прифронтовим громадам за зменшення надходжень місцевих податків 

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua