News.ua


The International 2017: Призовий фонд турніру побив світовий рекорд

Июль 13
11:40 2017

З 2-го по 12 серпня в американському місті Сіетл пройде чемпіонат світу з кіберспортивної дисципліни Dota 2 — The International 2017.

C кожним днем ​​наближення TI7 зростає і призовий фонд турніру. Зовсім недавно призовий фонд уповільнив зростання і виявився на 300 тисяч меншим за аналогічний показник минулого року, проте після нововведень Valve ріст фонду різко прискорився.

На даний момент сума призового фонду TI7 досягла рекордної позначки в $20,812,980, а це значить, що вона вже більше, ніж остаточний призовий фонд TI6, який був рекордним в історії кіберспорту ($20,770,460).

Варто зазначити, що до останнього дня турніру залишилося ще 33 дні, за які сума призових буде тільки рости.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що стали відомі дати проведення групового етапу The International 2017.

Фото: flickr.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Сікорський запевнив українською мовою Кремль, що Львів — це Україна

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua