News.ua


Світоліна вперше зіграє на Підсумковому турнірі року

Сентябрь 25
19:38 2017

Перша ракетка України Еліна Світоліна кваліфікувалася на Підсумковий турнір WTA, який пройде з 22 по 29 жовтня в Сінгапурі.

Світоліна достроково забезпечила собі місце в числі восьми найкращих тенісисток цього сезону і таким чином вперше візьме участь в цьому елітному змаганні.

Крім українки участь на турнірі собі також забезпечили Гарбін'є Мугуруса, Сімона Халеп, Кароліна Плішкова, Каролін Возняцкі та Вінус Вільямс.

Нагадаємо, що в цьому сезоні Еліна виграла п'ять турнірів WTA — Тайвань, Дубай, Стамбул, Рим і Торонто, а також вперше в історії України досягла місця в топ-3 рейтингу організації.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Світоліна міцно тримається на третій позиції в оновленому рейтингу WTA.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ілон Маск передумав їхати до Індії на зустріч з Нарендрою Моді для виходу на ринок Tesla та Starlink

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua