News.ua


Став відомий склад нової команди НХЛ на наступний сезон

Июнь 22
12:54 2017

Дебютанти Національної хокейної ліги, команда Вегас Голден Найтс, набрала гравців з інших колективів на драфті розширення і сформувала перший склад:

Воротарі: Марк-Андре Флері (Піттсбург), Келвін Пікар (Колорадо), Жан-Франсуа Берубе (Нью-Йорк Айлендерс);

Захисники: Лука Сбіса (Ванкувер), Йон Меррілл (Нью-Джерсі), Брейден МакНебб (Лос-Анжджелес), Джейсон Гаррісон (Тампа-Бей), Дерік Енгелланд (Калгарі), Колін Міллер (Бостон), Марк Метот (Оттава), Девід Шлемко (Сан-Хосе), Гріффін Райнхарт (Едмонтон), Олексій Ємелін (Монреаль), Клейтон Стоунер (Анахайм), Тревор ван Рімсдайк (Чикаго), Нейт Шмідт (Вашингтон);

Форварди: Теему Пулккінен (Арізона), Вільям Каррьер (Баффало), Томаш Носек (Детройт), Коді Ікін (Даллас), Джонатан Маршессо (Флорида), Коннор Бріклі (Кароліна), Кріс Торнбурн (Вінніпег), П'єр-Едуард Беллмар (Філадельфія ), Джеймс Ніл (Нешвілл), Брендан Лейпшіч (Торонто), Девід Перрон (Сент-Луїс), Оскар Ліндберг (Нью-Йорк Рейнджерс), Ерік Хаула (Міннесота), Вільям Карлссон (Коламбус).

Крім того, Вегас провів ряд обмінів, за підсумками яких отримав: захисника Анахайма Ши Теодора; 1-й раунд драфта-2017, 2-й раунд драфта-2019 від Коламбуса і форварда Девіда Кларксона; 6-й раунд драфта-2017 від Баффало; 5-й раунд драфта-2017 від Бостона; 4-й раунд драфта-2018 і форварда Райллі Сміта від Флориди; форварда Алекса Туха і 3-й раунд драфта-2017 від Міннесоти; 1-й раунд драфта-2017, форварда Міхаіла Грабовського та захисника Джейка Біскоффа від Нью-Йорк Айлендерс; 2-й раунд драфта-2020 від Піттсбурга; форварда Нікіту Гусєва і 2-й раунд драфта-2017 від Тампи-Бей; 1-й раунд драфта-2017 і 3-й раунд драфта-2019 від Вінніпега.

Варто відзначити, що на склад команди, швидше за все, чекають ще значні зміни. Перед драфтом новачків, а також після відкриття ринку вільних агентів Вегас буде продовжувати активно брати участь в трейдах і обмінювати в тому числі тих хокеїстів, яких клуб взяв на драфті розширення.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що НХЛ роздала нагороди кращим гравцям сезону.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Активи колишніх «дочок» росбанків вже продали на 5 мільярдів: куди підуть кошти

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua