News.ua


Стало відомо, з ким Хорн може провести наступний бій

Июль 04
10:52 2017

Новий чемпіон WBO у другій напівсередній вазі австралійський боксер Джефф Хорн (17-0-1, 11 КО) після перемоги над філіппінцем Менні Пакьяо (59-7-2, 38 КО) хоче провести поєдинок проти Ерола Спенсі (22-0-0, 19 КО) або Кіта Турмана (28-0-0, 22 КО).

"Я радий, що переміг, особливо одноголосним рішенням. Цей бій дав мені неймовірну впевненість у собі. У мене таке відчуття, що я піднявся на гору під назвою "Пакьяо". І тепер я дивлюся на інших боксерів, які на вершині – Кіта Турмана і Ерола Спенса. Вони знаходяться в списку моїх цілей", – передає слова Хорна BoxingScene.

Нагадаємо, австралієць Джефф Хорн переміг легендарного філіппінця Менні Пакьяо і завоював його чемпіонський титул в напівсередній вазі за версією WBO. Бій Пакьяо — Хорн відбувся 2 липня в Австралії на стадіоні в Брісбені. За підсумками 12 раундів судді одноголосно віддали перемогу Хорну.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Хорн після перемоги над Пакьяо очолив престижний рейтинг.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Глава МЗС Естонії про ракетну атаку по Дніпру: Ми могли цьому запобігти, але не змогли

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua