News.ua


Стало відомо, хто буде допомагати Мейвезеру готуватися до бою з Макгрегором

Август 01
15:18 2017

Британський суперсередньоваговик Кріс Юбенк-молодший (25-1, 19 КО) допоможе Флойду Мейвезеру (49-0, 25 КО) підготуватися до майбутнього поєдинку з чемпіоном UFC Конором Макгрегором.

"Лечу в Вегас тренуватися з Money Team перед боєм Мейвезер-Макгрегор 26 серпня. Неймовірно бути частиною останнього тренувального табору Флойда", — повідомив боксер на своїй сторінці в Twitter.

Нагадаємо, Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор досягли угоди після тривалих переговорів і підписали контракт на бій, який відбудеться 26 серпня на MGM Grand Garden Arena у Лас-Вегасі. Крім того, вже стали відомі гонорари бійців.

За прогнозами букмекерів, незаперечним фаворитом цього поєдинку є Мейвезер. А менеджер Макгрегора впевнений, що Конор потрясе весь світ.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, стало відомо, хто виступить в андеркарті бою Мейвезер – Макгрегор.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Трамп: Виживання України важливе для США

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua