News.ua


Стало відомо, скільки Джошуа заробив на профіринзі

Июнь 14
11:09 2017

Чемпіон світу за версіями IBF, WBA і IBO в суперважкій вазі, британець Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО) за свою недовгу професійну кар'єру заробив 28 млн. фунтів стерлінгів (майже $35,5 млн.).

Цю інформацію повідомляє британська преса. Також повідомляється, що більшу частину цього заробітку склав гонорар (майже 15 млн.) за бій проти Володимира Кличка (64-5, 53 KO), який пройшов 29 квітня в Лондоні на стадіоні Уемблі.

Завдяки цьому гонорару, Джошуа в цьому році опинився на 89-му місці в рейтингу Forbes найбільш високооплачуваних спортсменів. Його сукупний дохід склав $22 млн. ($18,5 млн. за бій і 3,5 млн. від рекламних контрактів).

Нагадаємо, що IBF звільнила Ентоні Джошуа від обов'язкового захисту титулу і дала дозвіл на реванш з Володимиром Кличком. Промоутер Джошуа вже заявив, що все йде до того, що реванш з Кличком відбудеться.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Майк Тайсон дав цінну пораду Ентоні Джошуа.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Туреччина може ввести санкції проти соціальної мережі X

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua