News.ua


Стало відомо, коли непереможений українець Гвоздик повернеться на ринг

Июль 01
10:49 2017

Український напівважковаговик Олександр Гвоздик (13-0, 11 КО) повернеться в ринг 19 серпня. Про це повідомляє bloodyelbow.com.

Гвоздик проведе свій бій в американському місті Лінкольн в рамках вечора боксу, головним поєдинком якого стане об'єднавчий поєдинок між чемпіоном світу в першій напівсередній вазі за версіями WBO і WBC Теренсом Кроуфордом (30-0, 21 КО) і чемпіоном WBA, IBF і IBO Джуліусом Індонго (22-0, 11 КО). Ім'я суперника українського спортсмена поки що залишається невідомим.

Нагадаємо, свій останній поєдинок Гвоздик провів в рамках українського вечора боксу в Меріленді і переміг Юнескі Гонсалеса нокаутом в третьому раунді.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що WBC призначив Гвоздику бій за звання офіційного претендента на свій пояс, проте Джо Сміт злякався українця і відмовився виходити в ринг.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Для України важлива участь Бразилії у Глобальному саміті миру — Зеленський

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua