News.ua


Словенія вперше в історії виграла Євробаскет

Сентябрь 18
19:38 2017

У неділю, 17 вересня, відбувся останній і найважливіший поєдинок на чемпіонаті Європи з баскетболу.

У фіналі турніру зійшлися збірні Словенії і Сербії. Команди виявилися практично рівними, тому боротьба в цьому поєдинку йшла до останнього. У підсумку, вирішальним відрізком зустрічі стала друга чверть, яку словенцям вдалося виграти у суперника в "+11". Незважаючи на те, що в третій серби скоротили відставання, у вирішальній 12-хвилинці Словенія знову заграла краще, внаслідок чого їй вдалося утримати свою перевагу до фінальної сирени.

Героєм матчу і всього турніру став розігруючий словенців Горан Драгіч, який у фіналі записав на свій рахунок 35 очок і 7 підбирань. За свій внесок в успіх команди Драгіч отримав приз найкращому гравцю турніру. Варто зазначити, що для Словенії ця перемога стала першою в історії на Євробаскеті.

Словенія — Сербія 93:85 (20:22 36:25, 15:20, 22:18)

Словенія: Драгіч (35 + 7 підбирань), Блажіч (7), Дончіч (8 + 7 підборів), Муріч (5), Відмар (2 + 5 підбирань + 3 блок-шоти) — старт; Препеліч (21), Рендольф (11), Ніколіч (4), Загорац (0), Дімец (0), Чанчар (0).

Сербія: Йовіч (2), Богдановіч (22 + 5 передач), Лючіч (9 + 8 підбирань), Мачван (18 + 5 підбирань), Кузьміч (6) — старт; Бірчевіч (8 + 5 підбирань), Мар'яновіч (6), Гудуріч (6), Міцич (4), Мілосавлевіч (2), Штімац (2).

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв результати матчів Євробаскету-2017.

Фото: ФІБА

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

КНДР заявила про успішне випробування надвеликої боєголовки до стратегічної крилатої ракети

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua