News.ua


Скандальний форвард розповів, навіщо повернувся в Динамо

Июль 12
16:14 2017

Африканський нападник Дьємерсі Мбокані розповів з якою ціллю повернувся у київське Динамо, а також чи готовий до нового сезону:

"У мене чинний контракт з Динамо, я буду до кінця його виконувати. Тому повернувся до Києва з однією метою — грати у футбол. Команду очолив новий тренер, ми пройшли підготовчий збір. Сподіваюся, зараз ніщо не завадить нам показувати хороший футбол.

Я ще не готовий на 100%. Потрібно відновити ігрові зв'язки з партнерами по команді, відпрацювати комбінації. За допомогою тренерів це вдасться зробити в самий найближчий час.

Не можу сказати, що я в Динамо новачок, швидше вже "дідусь". Повернувся після двох років відсутності, побачив багато молодих гравців. Але в своїй більшості основні гравці залишилися, лише деякі залишили команду.

Спілкуюся з усіма легіонерами, та й з українцями легко знаходжу спільну мову. Віда, Мораєс, Антунеш… У нас дружня команда", — цитує Мбокані офіційний сайт Динамо.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що американський клуб відмовився від трансферу гравця Динамо.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Дніпропетровщині через уламки збитої ракети спалахнула пожежа

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua