News.ua


Скандальний експерт дав несподівану оцінку грі Динамо

Август 07
23:49 2017

Український експерт Віктор Леоненко в ефірі програми Великий Футбол прокоментував гру Динамо в нічийному матчі проти полтавської Ворскли (0:0):

"Проблема в тому, що в матчі з Ворсклою Бєсєдіна не було: він не знав, що робити. Як нападник він думає, що потрібно тільки замикати подачі — і все. Вже і Ярмоленко махає йому, лається, і правильно робить — треба ще серйозніше лаятися. Тому що форвард повинен не тільки ногу ставити, голову, плече або будь-яке інше місце, щоб м'яч залетів. Треба на себе брати гру, треба обігруватися з хлопцями. А Бєсєдіна в цій грі не було.

Кому б поаплодував за матч — так це Хацкевичу. Результат прийде, якщо буде така гра. Як мінімум, народ буде ходити. А футболісти поводяться, як маленькі діти — я маю на увазі Гармаша і Бєсєдіна. Адже це майстерність — знати, коли зупинити м'яч, а коли швидко пробити.

Зараз треба тренерам думати про те, щоб забивати в голову всім футболістам: не скупіться. Катни м'яч партнеру — і нехай в порожні ворота забиває, чим хоче. А то тільки: "Я хочу, я хочу, я хочу!". І це не тільки динамівців стосується.

Мабуть, Хацкевичу треба сходити в храм. А то налипнуло до нього всяких заздрощів, нехорошого всього. Я вважаю, що це гріх: краще матюкатися, ніж ось так заздрити", — сказав Леоненко.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що тренер Динамо розповів, чого не вистачило команді для перемоги над Ворсклою.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Нацбанк запровадив нові інструменти нагляду та оновив порядок виїзних перевірок

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua